Aankomende week (5-9 maart) zal de VVO-week weer plaatsvinden! Dit is het moment om te verbroederen met andere kleine verenigingen die Leiden rijk is en aangesloten zijn bij het VVO. VVO staat voor Het Veelzijdige Verenigingen Overleg van de PKvV (Plaatselijke Kamer van Verenigingen) en bestaat uit AEGEE-Leiden, A.S.V. Prometheus, Collegium Musicum, E.S.V. Ichthus Leiden, C.S.F.R. Panoplia, L.S.S.V. Het Duivelsei, NSL, SIB-Leiden en VGSL 'Franciscus Gomarus'. 

Deze VVO-week heeft als thema 'kindertijd'. Alle activiteiten zullen in het teken staan van die goede oude tijd toen je nog om 7 uur ‘s ochtends je bed uitkwam in plaats van pas om 7 uur erin te gaan liggen. Terug naar de zorgeloze tijd toen laat opblijven nog leuk was in plaats van een voorwaarde om je tentamen te halen. Het wordt een fantastische week vol leuke activiteiten die je terugbrengen naar jouw kindertijd! 

Van pubquiz tot poolparty tot gymles, er valt van alles te beleven! Hieronder volgt het programma, voor meer details kan je de facebook checken.