Interesse?

Kom vooral een keer langs! Gasten zijn altijd welkom. Twee van de drie weken komen we op woensdag vanaf 18:00 bijeen. In de agenda op deze website is de locatie te vinden waar we onze verengingsavond hebben. De derde week eten we in kringen bij een verenigingslid thuis. Bij interesse kan je onderaan de pagina je naam en mailadres achterlaten, dan krijg je vrijblijvend meer informatie toegestuurd over de vereniging, lid worden en de introperiode. Je kan ook meer informatie krijgen door een mailtje te sturen naar de abactis (abactis@ichthusleiden.nl).

Lid worden kan het hele jaar door.

Voor nieuwe leden en geïnteresseerden aan het begin van het collegejaar organiseren we in september enkele kennismakingsavonden. Ook tijdens de EL Cid, de introductieweek van de Universiteit en Hogeschool Leiden, zijn wij open. Je kunt ons dan bezoeken op de informatiemarkten, of gewoon in onze stek op Oude Singel 152. 

Geen vereniging, wel Bijbel?
Wil je met anderen op zoek naar de zin van het leven? Heb je vragen over het leven of het christelijk geloof en wil je daarover met andere studenten in gesprek gaan? Dan is Alpha - student is voor jou! Hierin ga je met een vast groepje mensen acht avonden in gesprek over verschillende thema's. Onderstaand filmpje geeft een korte impressie.

International student?
Please visit the English page

 

Laat hieronder je naam en mailadres achter bij interesse!