Onze vereniging kent verschillende huizen die door een groep Ichthianen bewoond worden. In psalm 133 zegt David: ‘Ziet, hoe goed en hoe lieflijk is het, als broeders ook tezamen wonen’. De huizen van Ichthus hebben – naast een belangrijke rol voor de broeders (en tevens zusters) die de woningen als vaste slaap- en verblijfplaats gebruiken – ook een belangrijke functie voor de vereniging als geheel. In deze huizen kunnen Ichthianen vergaderen voor serieuze zowel als ontspannende activiteiten, en tevens staan zij symbool voor de rijke variëteit van onze vereniging.
 

Huize Ome's Mansion


Waarde Ichthianen,

Dit jaar hebben wij de eer om ons huis voor te stellen in de Almanak, nu ons huis net enkele maanden bestaat.
Ome’s Mansion is ook wel bekend als Klik 61. Het huis ligt gelegen in west Leiden, zo’n 10 minuten van het station, 7 minuten van Plexat, en 5 minuten van de UB en het Lipsius vandaan.
In totaal leven er 6 personen op Ome’s Mansion waarvan momenteel drie Ichthianen. De andere 3? 1 jongen, 2 meisjes: de verdeling in Ome’s mansion is heel gelijk!

Waarom Ome’s Mansion? Tsja. Ons huis bevat nou eenmaal meerdere studenten die beste vrienden zijn met Ome DUO, en dankzij zijn hulp in dit prachtige herenhuis op de Klik kunnen wonen. In dit huis is werkelijk aan niks tekort, het is een prachtig huis met zelfs meerdere douches en fantastische huisgenoten.
Waarom Ivo Opstelten als brasobject? Gewoon omdat het kan natuurlijk! En omdat we dankzij de VVD Ome DUO hebben.

Wees te allen tijde welkom in Ome’s Mansion!
Behalve voor brasfanaten. Ivo hoort bij ons.