Verenigingsavonden

Op deze pagina vind je beschrijvingen van de verschillende avonden die Ichthus kent. De data voor de open avonden van dit verenigingsjaar zijn hier terug te vinden. Naast de invulling van de woensdagavonden vind je hier ook informatie over andere activiteiten.

Avondstructuur

De vaste verenigingsavond van Ichthus is de woensdagavond. De invulling van deze avonden varieert. Er zijn drie soorten avonden: kringavonden, mensa-kringavonden en open avonden. In de agenda kun je vinden wat er komende woensdagavond te doen is.

Mensa, kring & borrel

Op een dergelijke avond eet je eerst met de hele vereniging in ons verenigingsgebouw (LDH, Groenesteeg 66). Daarna gaan de kringen uiteen voor een Bijbelstudie. De avond wordt afgesloten met een borrel in Plexat (Oude Singel 152).

Kring, kring & borrel

Op een kringavond kom je met je kring bij elkaar bij een kringlid thuis, om met je kring te eten en Bijbelstudie te doen. Na de kringavond is er een borrel met de hele vereniging in een café in Leiden of in Plexat (Oude Singel 152).

Mensa, open avond & borrel

Een open avond begint altijd met een gezamenlijke maaltijd. De locatie hiervoor is te vinden in de agenda. De invulling van de verdere avond varieert. Hieronder worden enkele activiteiten besproken die jaarlijks terugkeren. Na afloop van de avond borrelen we in Plexat (Oude Singel 152).

Open avonden

Lezing

Enkele keren in het jaar wordt er een gastspreker uitgenodigd om een lezing te houden in relatie tot het jaarthema te houden.

Sponsoren